Muziek aan de Haven

25 mei 2024

DJ HANS TRAVOLTA

In de vroege jaren 80 begon Hans “Travolta” Poeckling zijn dj-carrière, opzwepend de sfeer op met disco hits op schoolfeesten en buurthuizen. Hij richtte al snel een drive-in show op en ruilde op 18-jarige leeftijd school in voor een fulltime dj-job in Katwijk aan Zee. Nu, ruim 40 jaar later, draait hij nog steeds door het hele land als DVD Dj Hans Travolta. Hij brengt de muziek tot leven met originele videoclips op mega schermen, van klassiekers uit de jaren 70 tot de nieuwste top 40 hits. Een unieke ervaring dankzij zijn eigenzinnige draaistijl.

In de vroege jaren 80 begon Hans “Travolta” Poeckling zijn dj-carrière, opzwepend de sfeer op met disco hits op schoolfeesten en buurthuizen. Hij richtte al snel een drive-in show op en ruilde op 18-jarige leeftijd school in voor een fulltime dj-job in Katwijk aan Zee.

Nu, ruim 40 jaar later, draait hij nog steeds door het hele land als DVD Dj Hans Travolta. Hij brengt de muziek tot leven met originele videoclips op mega schermen, van klassiekers uit de jaren 70 tot de nieuwste top 40 hits. Een unieke ervaring dankzij zijn eigenzinnige draaistijl.