Muziek aan de Haven

Over ons

Over ons

Muziek aan de Haven is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage vanuit het Cultuurfonds en de Gemeente Almere.
De organisatie door Almere City Marketing, techniek door TSR, de artiesten zijn verzorgd door “De Meester” en de marketing communicatie door PUBLIZIDAD.

Almere City Marketing
Als organisatie zetten wij Almere flink in de schijnwerpers door middel van citymarketing. We houden ons bezig met een scala aan activiteiten en evenementen die moeten bijdragen aan het realiseren van de toekomst van de stad, zowel voor de eigen inwoners als de bezoekers van buiten de stad. Wij verzorgen de branding van Almere en bedenken en activeren onder meer stevige landelijke en regionale campagnes.


TSR
Bij TSR AV geloven we sterk in de kracht van co-creatie. Waar iedereen zijn kennis en vaardigheden inzet voor slechts één doel – Inspirerende Interacties.

We zijn gepassioneerde specialisten met een proactieve mindset en constructieve houding. Onze oprechte betrokkenheid, gericht op het beoogde resultaat voor onze klanten, is ongeëvenaard en voor ons een vanzelfsprekendheid.

Onze meest onderscheidende toegevoegde waarde wordt vaak omschreven als ‘peace-of-mind’. En dat is precies wat wij graag doen. Gemoedsrust geven, wetende dat voor inspirerende audiovisuele interacties, WE ARE AV. https://www.tsrav.nl/nlDe Meester

De Meester is al 15 jaar het poppodium van Almere. Met meer dan 100 evenementen per jaar biedt de Meester een zeer gevarieerd aanbod voor verschillende doelgroepen. Van rockshows tot 30+ Dance Classics party’s en van intieme luisterconcerten tot aan tienerdisco’s. Voor ieder wat wils! Daarnaast zet poppodium de Meester zich in voor lokaal muzikaal talent. Met het organiseren van verschillende talentontwikkelingstrajecten en showcases fungeert de Meester als een kweekvijver voor gedreven muzikanten en artiesten. 

De ambities en werkzaamheden van de Meester reiken verder dan alleen de popzaal die gevestigd is in een zijstraat van de Grote Markt. Als stadsprogrammeur programmeert de Meester vele buitenactiviteiten en festivals in Almere, zo ook Muziek aan de Haven

Alle evenementen en producties worden ondersteund door een team van enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers en stagiairs. Wil jij ook ervaring opdoen in de evenementensector? Neem dan contact met ons op! Meer informatie op onze websitewww.demeesteralmere.nl


PUBLIZIDAD
Jouw branding & design communicatie bureau.
Wij vertellen jouw verhaal aan de wereld, via web, social media, drukwerk en events.
Merkbouwers die jouw bedrijf, product en event succesvol maken.
https://www.publizidad.nl/