Muziek aan de Haven

Over ons

Over ons

Muziek aan de Haven is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage vanuit het Cultuurfonds en de Gemeente Almere. Ook de lokale horeca heeft bijgedragen.
De organisatie is in handen van BIZ Almere Haven en PUBLIZIDAD , techniek door Dynavoice, de artiesten zijn verzorgd door poppodium”De Meester” en de marketing communicatie door PUBLIZIDAD.

BIZ Almere Haven. René Verwillegen
Als ondernemersvereniging zetten wij Almere flink in de schijnwerpers door middel van citymarketing. We houden ons bezig met een scala aan activiteiten en evenementen die moeten bijdragen aan het realiseren van de toekomst van de stad, zowel voor de eigen inwoners als de bezoekers van buiten de stad.

PUBLIZIDAD Merkbouwers, Geert Jan Zweers
Wij verzorgen de branding van Almere Haven en bedenken en activeren locale campagnes. Wij helpen winkelgebieden hun volledige potentieel te ontdekken EN te benutten. Dit doen we door treffende merkidentiteiten te creëren en succesvolle verbindingen met doelgroepen te bouwen. Door strategische merkontwikkeling, creatief ontwerp en krachtige communicatie laten wij onze opdrachtgevers opvallen in hun markt.
Merkbouwers die jouw bedrijf, product en event succesvol maken. https://www.publizidad.nl/

Dynavoice Almere
Al sinds 2000 is Dynavoice, gevestigd in Almere, uw all in one partner op het gebied van licht, geluid & evenementen. Wij zijn zowel particulier als zakelijk breed inzetbaar. Wij faciliteren compleet, met als doel u te ontzorgen! Wij zijn gespecialiseerd in de complete verzorging van licht, geluid, video en stroomvoorziening voor de meest uiteenlopende evenementen, bijeenkomsten, shows, feesten en presentaties. https://www.dynavoice.nl/De Meester

De Meester is al 15 jaar het poppodium van Almere. Met meer dan 100 evenementen per jaar biedt de Meester een zeer gevarieerd aanbod voor verschillende doelgroepen. Van rockshows tot 30+ Dance Classics party’s en van intieme luisterconcerten tot aan tienerdisco’s. Voor ieder wat wils! Daarnaast zet poppodium de Meester zich in voor lokaal muzikaal talent. Met het organiseren van verschillende talentontwikkelingstrajecten en showcases fungeert de Meester als een kweekvijver voor gedreven muzikanten en artiesten. 

De ambities en werkzaamheden van de Meester reiken verder dan alleen de popzaal die gevestigd is in een zijstraat van de Grote Markt. Als stadsprogrammeur programmeert de Meester vele buitenactiviteiten en festivals in Almere, zo ook Muziek aan de Haven

Meer informatie op onze websitewww.demeesteralmere.nl