Muziek aan de Haven

Swingend Muziek aan de Haven SOUL FUNK optreden

Op zaterdag 29 juni vond het Muziek aan de Haven Muziekfestival plaats met als thema soul funk! Vanaf het begin zat de sfeer er goed in met volle terrassen en een heerlijk zonnetje.

Third Party trapte de avond af met een flinke dosis Soul, Funk gecombineerd met Hiphop naar Almere-Haven. Feel the funk, vibe to the hip and bounce to the hop baby.

Lynn ging door met een energiek optreden. Haar optreden was uniek en eigen, ze bracht een grote schare fans mee die haar enthousiast steunden.

Georgy volgde en wist iedereen te betoveren met haar prachtige verschijning en meeslepende muziek. Haar band bracht meer diepgang in het programma en liet een blijvende indruk achter.

Als afsluiter bracht Dear Mister Mudd het publiek in extase. Hun energieke performance en aanstekelijke nummers kregen iedereen op de been. Het was een perfecte afsluiting van een fantastische festivaldag.

Hoewel het weer later op de avond wat wisselvalliger werd met af en toe een regenbui, bleef de sfeer geweldig. De terrassen bleven goed gevuld en het publiek liet zich niet uit het veld slaan door een beetje regen.

Het Muziek aan de Haven Muziekfestival was een succes met diverse acts, een fantastische sfeer en enthousiaste optredens. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!

Third Party
Lynn
Georgy Morhea band
Dear Mister Mudd